logo proiext

Afacerea Ta, Șansa Ta!

Idei de afaceri în regiunea vest!

Noutăţi

 

COMUNICAT: Privind demararea Concursului de Planuri de afaceri din cadrul Proiectului "Afacerea ta, Șansa ta! – idei de afaceri în Regiunea Vest", Cod proiect: POCU/82/3/7/106743

14 Septembrie 2018
Avem bucuria de a anunța demararea concursului de planuri de afaceri în cadrul proiectului ”Afacerea ta, Șansa ta! – idei de afaceri în Regiunea Vest”, proiect implementat de către Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare, în parteneriat cu Asociația Casa Transilvania.
Proiectul urmărește dezvoltarea antreprenorială la nivel de Regiune de Vest prin asigurarea unui pachet integrat de servicii de formare profesională în domeniul competențelor antreprenoriale, consultanță și mentorat pentru persoanele cu domiciliu în județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș – Severin.

Una din componentele proiectului prevede organizarea unui concurs de planuri de afaceri în urma căruia 70 de beneficiari vor primi o sumă de 40.000 euro în vederea demarării unei afaceri. Pentru asigurarea unor șanse egale pentru cât mai multe persoane proiectul prevede asigurarea unui număr limită de 5 beneficiari de finanțare nerambursabilă din rândul persoanelor cu domiciliu în Regiunea de Vest dar care nu au fost înscrise în proiect. Astfel, dacă ai domiciliu în Regiunea de Vest și îți dorești să participi la concursul de planuri de afaceri așteptăm dosarul tău împreună cu toate documentele necesare la adresa – str Cloșca nr 7, etaj 3 apartament 22, Cluj - Napoca, județ Cluj până la data de 20 noiembrie 2018. Metodologia de selecție a Planurilor de Afaceri, împreună cu toate anexele necesare se găsesc pe site-ul proiectului: www.afacerivest.ro.

Mult succes!

Expert informare
Dora Medișan

14.09.2018

Manager proiect
Hotima Vasile Sandu

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2018 Afacerea Ta, Șansa Ta!. All Rights Reserved.