logo proiext

Afacerea Ta, Șansa Ta!

Idei de afaceri în regiunea vest!

Noutăţi

 

INVITAŢIE: Prezentare proiect - Casa de Cultura, Piața Victoriei nr. 4 Deva, județ Hunedoara

15 Iunie 2018
INVITAŢIE

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC împreună cu partenerul proiectului – Casa Transilvania au plăcerea de a vă invita la o sesiune de informare și promovare a culturii antreprenoriale, eveniment desfășurat în cadrul proiectului POCU/82/3/7/106743 – Afacerea ta, Şansa ta! - idei de afaceri în Regiunea Vest.
Prin intermediul prezentului proiect se dorește susținerea inițiativelor antreprenoriale ale persoanelor din grupul țintă – locuitori ai Regiunii de Vest încadrați ca șomeri, persoane inactive sau persoane având un loc de muncă ce intenționează să deschidă o afacere în mediul urban, ce să genereze cel puțin 2 locuri de muncă. Susținerea antreprenoriatului se va realiza ăn doi pași – în primă fază fiind implementat un program de formare profesională și informare pentru un număr minim de 311. A doua etapă a proiectului presupune organizarea și desfășurarea unui concurs de planuri de afaceri prin intermediul căruia se va asigura sprijin financiar în valoare de 40.000 euro pentru un număr de 70 de întreprinderi.

Locația: Casa de Cultura, Piața Victoriei nr. 4 Deva, județ Hunedoara
Data: 20.06.2018, Ora: 12:00

Beneficiar: Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC
Partener proiect: Asociația Casa Transilvania

Manager proiect
Sandu Hotima

Referent informare
Tinis Marius
Tel. 0757 174 694
15.06.2018

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2018 Afacerea Ta, Șansa Ta!. All Rights Reserved.