logo proiext

Afacerea Ta, Șansa Ta!

Idei de afaceri în regiunea vest!

Noutăţi

 

INVITAŢIE: Prezentare proiect - Sala Amicus, Piața Mocioni nr. 7 Timișoara, județ Timiș

INVITAŢIE

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Rachetei, nr. 3, județul Maramureș, are plăcerea de a vă invita la o sesiune de informare cu privire la principiile de egalitate de șanse și non-discriminare între femei și barbați și proiectului POCU/82/3/7/106743 – Afacerea ta, Şansa ta! - idei de afaceri în regiunea Vest.
Acest proiect urmărește promovarea principiilor dezvoltării durabile, egalitate de șanse și non-discriminare, promovarea egalității între femei și bărbați și dorește să se implice în activități menite să crească gradul de conștientizare a acestor principii în rândul publicului (grup țintă, reprezentanți ai organizațiilor publice și private). Prin implementarea proiectului se va asigura dezvoltarea unui program de formare profesională, informare, consultanță, mentorat și asistență personalizată pentru un număr minim de 311 persoane fizice având domiciliu în Regiunea Vest și asigurarea finanțării pentru înființarea unui numar de minim 70 de întreprinderi.

Locația: Sala Amicus, Piața Mocioni nr. 7 Timișoara, județ Timiș
Data: 22.05.2018, Ora: 20:00

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC

Manager proiect
Sandu Hotima

Referent informare 
Tinis Marius
Tel. 0757 174 694

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2018 Afacerea Ta, Șansa Ta!. All Rights Reserved.