logo proiext

Afacerea Ta, Șansa Ta!

Idei de afaceri în regiunea vest!

Noutăţi

 

INVITAŢIE: Prezentare proiect - Sala de conferințe Asociația Educațio, B-dul Revoluției nr. 87, ap. 6 et.1 Arad, județ Arad

INVITAŢIE

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC are plăcerea de a vă invita la o sesiune de informare cu privire la proiectului POCU/82/3/7/106743 – Afacerea ta, Şansa ta! - idei de afaceri în regiunea Vest aflat în momentul de față la cea de-a 5 a lună de implementare.
Proiectul dorește să susțină inițiativele antreprenoriale ale persoanelor din grupul țintă – locuitori ai Regiunii de Vest încadrați ca șomeri, persoane inactive sau persoane având un loc de muncă ce intenționează să deschidă o afacere ce să genereze cel puțin 2 locuri de muncă, prin implementarea unui program de formare profesională, informare, consultanță, mentorat și asistență personalizată pentru un număr minim de 311 și asigurarea finanțării pentru înființarea unui numar de minim 70 de întreprinderi.

Locația: Sala de conferințe Asociația Educațio, B-dul Revoluției nr. 87, ap. 6 et.1 Arad, județ Arad
Data: 23.05.2018, Ora: 18:00

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC

Manager proiect
Sandu Hotima

Expert informare
Alina Vasilache
Tel. 0757 174 694

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2018 Afacerea Ta, Șansa Ta!. All Rights Reserved.