logo proiext

Afacerea Ta, Șansa Ta!

Idei de afaceri în regiunea vest!

Noutăţi

 

Sesiune de informare cu privire la planurile de afaceri ce vor fi finanțate în cadrul proiectului Afacerea ta, Şansa ta! - idei de afaceri în Regiunea Vest

03 Iulie 2018
Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC împreună cu partenerul proiectului – Casa Transilvania vă invită la o sesiune de informare cu privire la planurile de afaceri ce vor fi finanțate în cadrul proiectului Afacerea ta, Şansa ta! - idei de afaceri în Regiunea Vest.
În cadrul acestei întâlniri vom discuta despre planul de afaceri și importanța lui, despre obiective SMART și analize SWOT, despre buget și importanța acestuia în trasarea ideii tale de afaceri. În plus, vom discuta despre cum te putem ajuta noi să fii mai aproape de afacerea ta. Concret, prin intermediul prezentului proiect se dorește susținerea inițiativelor antreprenoriale ale persoanelor din grupul țintă – locuitori ai Regiunii de Vest încadrați ca șomeri, persoane inactive sau persoane având un loc de muncă ce intenționează să deschidă o afacere în mediul urban, ce să genereze cel puțin 2 locuri de muncă. Atingerea acestor obiective se va realiza gradat, etapa unu constând în participarea la un program de formare profesională și informare pentru un număr minim de 311. Cea dea doua etapă a proiectului va presupune organizarea și desfășurarea unui concurs de planuri de afaceri prin intermediul căruia vor fi finanțate 70 de idei de afaceri cu câte 40.000 euro fiecare!

Locația: Centrul de Afaceri Timișoara, Blv. Eroilor de la Tisa nr 22 Timișoara, județ Timiș
Data: 05.07.2018
Ora: 18:00

Beneficiar: Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC
Partener proiect: Asociația Casa Transilvania

Manager proiect
Sandu Hotima

Referent informare
Elekes Zoltan
Tel. 0757 174 694

03.07.2018

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2018 Afacerea Ta, Șansa Ta!. All Rights Reserved.