logo proiext

Afacerea Ta, Șansa Ta!

Idei de afaceri în regiunea vest!

Noutăţi

 

Sesiune de informare cu privire promovarea egalității de șanse, a principiului non discriminării și a egalității de șanse între femei și bărbați

08 August 2018
Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC împreună cu partenerul proiectului – Casa Transilvania vă invită la o sesiune de informare cu privire promovarea egalității de șanse, a principiului non discriminării și a egalității de șanse între femei și bărbați.
Evenimentul este parte integrată a proiectului cofinanțat din Fonduri structurale prin intermediul Programului Capital Uman – ”Afacerea ta, Șansa ta! – idei de afaceri în Regiunea Vest și urmărește conștientizarea la nivel de populație a principiilor de bază cu privire la egalitate de șanse, non-discriminare și dezvoltare pe bază de egalitate între femei și bărbați.

Totodată, în cadrul evenimentului de informare vom discuta despre soluții de dezvoltare economică la nivel de mediu urban al Regiunii de Vest și anume posibilitatea de a-ți deschide o afacere non agricolă în mediul urban beneficiind de o finanțare nerambursabila în valoare de 40.000 euro. Concret, prin intermediul prezentului proiect se dorește susținerea inițiativelor antreprenoriale ale persoanelor din grupul țintă – locuitori ai Regiunii de Vest încadrați ca șomeri, persoane inactive sau persoane având un loc de muncă ce intenționează să deschidă o afacere în mediul urban, ce să genereze cel puțin 2 locuri de muncă. Atingerea acestor obiective se va realiza gradat, etapa unu constând în participarea la un program de formare profesională, urmată de posibilitatea de a câștiga o finanțare de 40.000 euro în urma participării la un concurs de planuri de afaceri.

Locația: Casa de Cultura a Sindicatelor – Sala Laser, str. Corneliu Coposu nr 9, Arad, județ Arad
Data: 10.08.2018
Ora: 16:00

Beneficiar: Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC
Partener proiect: Asociația Casa Transilvania

Manager proiect
Sandu Hotima

Referent informare
Marius Tinis
Tel. 0757 174 694

08.08.2018

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2018 Afacerea Ta, Șansa Ta!. All Rights Reserved.