logo proiext

Afacerea Ta, Șansa Ta!

Idei de afaceri în regiunea vest!

Noutăţi

 

Invitație eveniment - Deva, 21.09.2018

18 Septembrie 2018
INVITAŢIE

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC împreună cu partenerul proiectului – Casa Transilvania are plăcerea de a vă invita la o sesiune de informare pe tematica promovării egalității de șanse între femei și bărbați, non disciminare și dezvoltare durabilă.

Evenimentul face parte din implementarea proiectului cofinanțat din Fonduri structurale prin intermediul Programului Operațional Capital Uman, proiect intitulat – ”Afacerea ta, Șansa ta! – idei de afaceri în Regiunea Vest. Acesta prevede activități ce urmăresc creșterea gradului de conștientizare la nivel de populație a principiilor de bază cu privire la egalitate de șanse, non-discriminare și dezvoltare pe bază de egalitate între femei și bărbați.
În cadrul evenimentului de informare vom discuta despre soluții de dezvoltare economică la nivelul mediului urban al Regiunii de Vest. Concret, se va prezenta posibilitatea de a deschide o afacere non agricolă în mediul urban beneficiind de o finanțare nerambursabilă în valoare de 40.000 euro.

Pentru a intra în competiția planurilor de afaceri este nevoie de parcurgerea unor etape preliminare – înscrierea în grup țintă, participarea la un curs de formare profesională în competențe antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri ce urmează a fi înscris în concurs până la data de 20 noiembrie 2018.

Locația: Camera de Comerț și Industrie Hunedoara, str 1 Decembrie 1918
Data: 21.09.2018
Ora: 11:00

Beneficiar: Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC
Partener proiect: Asociația Casa Transilvania

Manager proiect
Sandu Hotima

Expert informare grup țintă
Dora Medișan
Tel. 0757 174 694

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțatede Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare

Adresă: Strada Rachetei nr. 3, Baia Mare,
Maramureș, România, cod poștal 430204
Telefon / Fax: (+40) 262 222 226
Email: assoc@assoc.ro
© 2018 Afacerea Ta, Șansa Ta!. All Rights Reserved.